okładka

Zasady zbiorowego żywienia : z elementami technologii gastronomicznej i obsługi konsumenta

Granecka-Wrzosek, Bożena, Wyższa Szkoła Ekonomiczna (Warszawa).

Rok wydania: 1998.

Gastronomia

dostępne:

5 z 5

Autor
Granecka-Wrzosek, Bożena
Wyższa Szkoła Ekonomiczna (Warszawa).
Tytuł
Zasady zbiorowego żywienia : z elementami technologii gastronomicznej i obsługi konsumenta
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wyższa Szkoła Ekonomiczna,
Rok wydania
1998.
Objętość
154, [1] s. ;
Rozmiary
24 cm.
Seria
Turystyka
Hasła przedmiotowe
Gastronomia
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. [155].
Słowa kluczowe
Turystyka
100
%a Granecka-Wrzosek, Bożena
245
%a Zasady zbiorowego żywienia : %b z elementami technologii gastronomicznej i obsługi konsumenta /
260
%a Warszawa : %b Wyższa Szkoła Ekonomiczna, %c 1998.
300
%a 154, [1] s. ; %c 24 cm.
490
%a Turystyka
504
%a Bibliogr. s. [155].
650
%a Gastronomia
692
%x Turystyka
710
%a Wyższa Szkoła Ekonomiczna (Warszawa).

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 054556
Sygnatura: 54556/1
Status: Do czytelni
2.
Numer inwentarzowy: 054557
Sygnatura: 54557
Status: Do wypożyczenia
3.
Numer inwentarzowy: 054558
Sygnatura: 54558
Status: Do wypożyczenia
4.
Numer inwentarzowy: 054559
Sygnatura: 54559
Status: Do wypożyczenia
5.
Numer inwentarzowy: 054560
Sygnatura: 54560
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane